Βασίλειος Κωστέτσος: Η δύσκολη επέμβαση ανοιχτής καρδιάς για τον αγαπημένο σχεδιαστή μόδας, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. -
Gossip

Βασίλειος Κωστέτσος: Η δύσκολη επέμβαση ανοιχτής καρδιάς για τον αγαπημένο σχεδιαστή μόδας, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, υπεβλήθη χθες σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Άτομα του περιβάλλοντός του έδωσαν πληροφορίες για

την κατάσταση της υγείας του.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υπεβλήθη ο Βασίλειος Κωστέτσος, στο ιδιωτικό νοσοκομείο Υγεία, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες,έχει ήδη έχει αποσωληνωθεί, ενώ τον έχουν επισκεφτεί οι δικοί του άνθρωποι. Άτομα του περιβάλλοντός του, δηλώνουν ότι όλα εξελίχθηκαν ομαλά.

Τονίζουν δε ότι η επέμβαση έγινε με τον λιγότερο δυνατό επεμβατικό τρόπο, από τον Διευθυντή της Γ΄ Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Υγεία, καρδιοχειρουργό δρ. Αριστοτέλη Πάνο.

Ας θυμηθούμε, λίγα πράγματα για το Βασίλειο Κωστέτσο-  έναν από τους σημαντικότερους σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα- και για την ανάρτησή του στο Instagram, λίγες ώρες πριν την επέμβασή του.

Το μαγικό του ταξίδι στο χώρο της μόδας ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Η μητέρα του, διέθετε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχείρηση εισαγωγής ρούχων, όταν ο Βασίλειος, στα εννέα του χρόνια, επισκέπτεται το στούντιό της στην Αθήνα.

Μέχρι το 1990 έχει ήδη ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση με την ετικέτα Vassilios Kostetsos. Ανοίγει το πρώτο του studio στο Κολωνάκι και παρουσιάζει την πρώτη του haute couture collection. Από τότε καθιερώνεται σε αυτόν τον χώρο…

Την Πέμπτη το βράδυ, ο αγαπημένος σχεδιαστής σε ανάρτησή του στο Ιnstagram, ποστάροντας μια φωτογραφία με λουλούδια, έγραψε:“Αυτή είναι μια όμορφη εικόνα που θέλω να με συνοδεύει..Πέρασαν εννέα μήνες….πήγαινε Ελα….και προσπάθησα να μην δείξω…τίποτα…!μέτρησα τους “φίλους” μου….και ήρθε η στιγμή….το Μόνο που χρειάζομαι είναι “Θετική ενέργεια”….Ελπίζω να τα πούμε σύντομα από δω…..την Αγάπη μου». !”

Στην πρωινή εκπομπή του ANT1, την Παρασκευή, η Σάσα Σταμάτη έδωσε την είδηση για την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που υποβάλλεται ο Βασίλειος Κωστέτσος. Είπε συγκεκριμένα: Θέλω να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια στον Βασίλειο Κωστέτσο, γιατί αυτή την ώρα υποβάλλεται σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς σε ιδιωτική κλινική. Ούτε εγώ το ήξερα. ΄Ηταν κάτι που το είχε κρατήσει κρυφό εκείνος. Ξέρεις ο Βασίλειος τα πολύ προσωπικά του θέματα, τα κρατάει να ξέρεις.”

Εμείς ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να είναι σιδερένιος!

Πηγή

Σχολιάστε εδώ!

Διαβαστε περισσοτερα